Naši partneri

Bioo Scientific Corporation, osnovan 2003. god., Austinu, Teksas, kompanija koja se bavi biotehnologijom i pruža inovativna rešenja za food & feed safety.Nagrađena NIH, NSF, FDA i USDA kvalitetom, koji je doprineo daljem razvitku.Bioo Scientific nudi širok asortiman ELISA testova, strip testova, enzimskih testova, otkrivanje mikrobioloških i industrijskih zagađivača, prirodnih toksina, hormona, antibiotika i drugih ostataka veterinarskih lekova u stočnoj hrani.

CFF GmbH & Co. KG je Vaš snažan partner u prirodnim celuloznim vlaknima, sa globalnom mrežom u različitim tipovima industrije.
CFF celulozna vlakna, proizvedena od organskih i obnovljivih sirovina, koriste se u izgradnji puteva, građevinskoj industriju, industrijskoj aplikaciji, filtraciji i prehrambenoj industriji. Priroda i rasprostranjenost CFF proizvoda je jedan od najvažnijih faktora uspeha. Rado će Vas uveriti u pitanja tehnologije, inovacija, kvaliteta i usluga i sarađivati sa Vama kako biste poboljšali svoje proizvode i proizvodni proces.

Yipin pigmenti, svetski lideri u industriji pigmenata od 1931. godine. Raspolaže punom linijom mikroniziranih gvožđe oksida, hrom oksida zelene, ultramarin plave, ftalata plave i zelene, perlascentnih pigmenata, termostabilnih pigmenata, i antikorozivnih proizvoda za primenu u hemijskoj industriji.Raznolikost kvaliteta pigmenata u zavisnosti od tipa primene, omogućio je plasiranje proizvoda i u kozmetičkoj industriji i prehrambenoj industriji (FDA).

Kukdo Chemical Industry. Co., Ltd., osnovan 1972. god. u Seulu, Koreja, svetski je lider u proizvodnji epoksi smola. Shodno potrebama, logistički centar postavljen je u Evropi, čime klijentima obezbeđuju siguran i efikasan transport svojih proizvoda. Sa zaokruženim rešenjem, inovativnim materijalima, racionalnim troškovima, tu su da Vam pruže kontinuiranu podršku i odgovore na Vaše potrebe.

Skini pdf

Guangxi Chesir Pearl Material Co.,Ltd, osnovan 2011. god., vodeći internacionalni proizvođač perlascentnih pigmenata za industriju boja i lakova, štamparije, plastiku i industriju kozmetike. Godišnji kapacitet od 10000mt perlascentnih pigmenata i 5000mt sintetičke mike, sertifikovani kvalitet, i kontinuirana ekspanzija i inovacija, omogućavaju ovoj kompaniji da se nađe na liderskoj poziciji, među najboljima na tržištu.

Skini pdf